Utamakan Produk Jenama Muslim


Sudah tiba masanya kita berubah. Marilah kita sama-sama UTAMAKAN PRODUK JENAMA MUSLIM.

Di sini saya sudah kumpulkan beberapa produk keluaran syarikat Muslim mengikut jenis produk supaya senang untuk kita cari. Ini adalah sebahagian sahaja, saya pasti banyak lagi produk yang boleh ditambah di dalam senarai ini. Jika ada, sila maklumkan di komen.

Kita tak perlu tinggalkan apa yang kita suka sebelum ini. Kita hanya tukar jenama sahaja.

Apakah kelebihan mengutamakan produk jenama Muslim ini?

1. Memperkasakan ekonomi umat Islam.
2. Menstabilkan harga barangan.
3. Memecahkan monopoli jenama-jenama besar.
4. Memperkenalkan produk dan jenama kecil.
5. Menggalakkan persaingan yang sihat.
6. Memberi peluang syarikat Muslim untuk berkembang.
7. Kepelbagaian jenama dan produk di pasaran.
8. Memulangkan kembali kuasa memilih kepada pengguna.
9. Menggalakkan pertumbuhan syarikat baru dan jenama baru.
10. Memacu kemajuan ekonomi negara Malaysia.
11. Menambah keyakinan pengguna Muslim.

Lihatlah semua produk dan jenama di dalam gambar yang telah saya kumpulkan. Apabila kita keluar membeli barang keperluan nanti, ingatlah jenama itu.

Marilah kita bersama-sama UTAMAKAN PRODUK JENAMA MUSLIM.Kongsikan penulisan ini sebanyak mungkin sama ada di Facebook, Whatsapp, Telegram dan Instagram. Gelombang perubahan ini perlu sama-sama digerakkan oleh semua umat Islam di Malaysia.

Jika kita tidak berubah, jangan kita mengeluh dengan pilihan yang kurang dan harga barangan yang tinggi. Tunjukkan pada dunia yang kita boleh dan kita umat Islam boleh bersatu dengan aman damai.

Cadangan buat semua pengeluar produk jenama Muslim. Inilah masanya untuk anda menyerlah. Inilah masanya untuk anda meyakinkan kami semua yang produk anda setanding dengan produk jenama lain.

Saya sarankan, mula promosikan jenama anda. Ambil gambar jenama dan produk anda cantik-cantik dan upload sebanyak mungkin di media sosial, website dan blog. Untuk buat penulisan ini pun agak susah kerana kekurangan gambar produk yang cantik dan menarik.

Perubahan ini bukan hanya di bahagian pengguna sahaja, pengeluar juga bertanggungjawab untuk menyediakan produk yang berkualiti tinggi dan nampak hebat. Upahlah Graphic Designer yang bagus untuk mencantikkan produk dan upahlah photographer yang bagus untuk mempersembahkan produk anda dengan lebih menarik.

Pengguna sudah melapang dada untuk menerima anda. Anda hanya perlu bantu kami bantu anda.

Jemput follow saya di Facebook 👉 Akhtar Syamir. Saya selalu menulis mengenai kekeluargaan, hubungan suami isteri dan isu semasa.

Jom join SUPERGROUP TELEGRAM saya di mana kita boleh berinteraksi dengan lebih rapat lagi.

Klik ➡️ BroOhsem Fans ⬅️

BroOhsem

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »